Consult blessure nacontrole met thermografie

Thermografisch onderzoek
“Blessure nacontrole”

Consultaanvraag

Blessure nacontrole

Dit formulier is enkel te gebruiken als we eerder een thermografisch onderzoek hebben uitvoerd in het laatste half jaar.  We controleren het paard met betrekking tot  voorgaande  blessure(s)  en bij “hele paard” ook een korte check op  nieuwe  blessures. Ook als uw paard volledig hersteld is van de blessure kunt u gebruik maken van dit formulier als “blessure preventie” 1x per half jaar of indien gewenst vaker. Hebben we uw paard/pony nog nooit onderzocht vul dan het “consultformulier hele paard” in.  

Om een consult goed te kunnen voorbereiden hebben we altijd een ingevuld consultformulier van u nodig. U ontvangt daarna onze belangrijke richtlijnen om het maximale uit het thermografisch onderzoek te kunnen halen. Deze richtlijnen zijn erg belangrijk om op te volgen! Deze starten al enkele dagen voor het thermografisch onderzoek.

Deze belangrijke richtlijnen niet per mail ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Consult aanvragen

Thermografie "Nacontrole"

Gegevens eigenaar

Gegevens opdrachtgever

Alle belangrijke informatie gaat naar dit email adres! Controleer dit email adres goed op fouten.

Bij thermografie aan stal vermeld hier het staladres inclusief postcode

—————————————

Gegevens paard / pony.

De onderstaande vragen graag zo uitgebreid mogelijk invullen. Ook als u al via de telefoon het één en ander heeft doorgegeven. Aan de hand hiervan kunnen wij u indien noodzakelijk extra instructies geven om meer uit het thermografisch onderzoek te kunnen halen.

In vrijwel alle gevallen maken we thermografiebeelden voor en na een bewegingsonderzoek afhankelijk van de klachten van het paard of pony.
Praktijk Healthy Horse is gespecialiseerd in het uitvoeren van thermografisch onderzoek bij paarden. We hebben een goede samenwerking met verschillende 1e en 2e lijns paardenklinieken in Nederland en Belgie voor vervolgonderzoek/behandeling. Voeren wij het thermografisch onderzoek uit op een paardenkliniek dan wordt dit bewegingsonderzoek omgezet in een klinisch- en/of kreupelheidsonderzoek, uitgevoerd door de dierenarts. De dierenarts bespreekt dan direct het plan van aanpak met u. Alle kosten gemaakt door handelingen en/of behandelingen door de dierenarts zijn uiteraard niet inbegrepen en moet u aan de desbetreffende dierenarts betalen. Indien gewenst kunt u verder onderzoek of een behandeling laten uitvoeren en vooraf deze kosten op de dag zelf met deze dierenarts bespreken. U bent nimmer verplicht tot verder onderzoek en/of behandeling.

De thermografist houdt zich enkel bezig met thermografisch onderzoek en behandeld uw paard niet!

U ontvangt direct een automatisch bericht na verzenden met belangrijke informatie.  Niet ontvangen? Controleer uw spammap of neem contact met ons op.

Wordt het formulier niet verzonden? Controleer dan of de verplichte velden ingevuld zijn! Dit zijn de invulvelden met een sterretje*

Waarom een controle op het genezingsproces?

Het paard is een prooidier en verbergt pijn zo lang als mogelijk is. Zodra herstel optreed zal het paard beter gaan presteren, ook als de blessure nog niet volledig hersteld is. Om nu te voorkomen dat een paard opnieuw verslechterd, is het verstandig om in beeld te laten brengen in welke mate de blessure hersteld is. En of er geen nieuwe blessures op de loer liggen veroorzaakt door compensatie (wijken voor pijn). Paarden zijn meesters in het verbergen van pijn!

Wilt u dit thermografisch onderzoek aanvragen vul dan het formulier in.

Belangrijk:  Dit thermografisch onderzoek moet in een tochtvrije ruimte met een vlakke droge vloer uitgevoerd  worden, zonder directe inval van zonnestralen door het dak!  En er is een ruimte nodig waar het paard gelongeerd kan worden!