Consult thermografie hele paard
Het hele paard wordt uitgebreid onderzocht voor + na beweging aan de hand of longe.

AANMELDING CURSUSPAARD/PONY

  Uitgebreid thermografisch onderzoek van het hele paard tijdens de cursus.

Locatie:  Barneveldseweg 10, 3816BW Amersfoort

Voor wie: U mag een paard/pony met en zonder klachten voor dit onderzoek als cursuspaard aanmelden. Dit onderzoek kan ingezet worden om blessures in beeld te brengen en als preventief onderzoek.

Werkwijze:  Er wordt een uitgebreid thermografisch onderzoek van het hele paard uitgevoerd. Afhankelijk van de klacht laten we het paard/pony ook aan de hand of longe lopen. In de meeste gevallen worden er opnames gemaakt voor en na beweging. Direct aansluitend bespreken we de bevindingen uit het thermografisch onderzoek met je door en indien van toepassing ook een plan van aanpak als er blessures of pijnplaatsen in beeld gebracht zijn.

Cursuspaard aanmelden

Cursuspaard: Thermografie "Hele paard"

Alle belangrijke informatie gaat naar dit email adres! Controleer dit emailadres goed op fouten.

—————————————

Gegevens paard / pony.

De onderstaande vragen graag zo uitgebreid mogelijk invullen.  Ook als u al via de telefoon veel heeft doorgegeven.  Aan de hand hiervan kunnen wij u extra instructies geven om meer uit het thermografisch onderzoek te kunnen halen.

U ontvangt direct een automatisch bericht na verzenden met belangrijke informatie.  Niet ontvangen? Controleer uw spammap of neem contact met ons op.

Wordt het formulier niet verzonden? Controleer dan of de verplichte velden ingevuld zijn! Dit zijn de invulvelden met een sterretje*