Consult thermografie hele paard

Thermografisch onderzoek
“Advies aanvraag”

Advies aanvraag

Thermografisch onderzoek.

U weet niet of een thermografisch onderzoek zinvol is voor de klachten van uw paard/pony?

Vul onderstaand formulier zo uitgebreid mogelijk in. Er zijn geen kosten aan verbonden en het verplicht u niet tot het aanvragen van een thermografisch onderzoek.  Aan de hand van de ingevulde gegevens zullen we u zo spoedig mogelijk een eerlijk advies uitbrengen of een thermografisch onderzoek zinvol is bij de klachten van uw paard.

Besluit u daarna een thermografisch onderzoek aan te vragen dan hoeft u niet nogmaals een formulier in te vullen.

Adviesformulier

Thermografie "Advies aanvraag"

Gegevens eigenaar

Gegevens opdrachtgever

Alle belangrijke informatie gaat naar dit email adres! Controleer dit email adres goed op fouten.

Bij thermografie aan stal vermeld hier het staladres

—————————————

Gegevens paard / pony.

De onderstaande vragen graag zo uitgebreid mogelijk invullen. Ook als u al via de telefoon het één en ander heeft doorgegeven. Aan de hand hiervan kunnen wij u extra instructies geven om meer uit het thermografisch onderzoek te kunnen halen.

In vrijwel alle gevallen maken we thermografiebeelden voor en na een bewegingsonderzoek afhankelijk van de klachten van het paard of pony.
Praktijk Healthy Horse is gespecialiseerd in het uitvoeren van thermografisch onderzoek bij paarden. We hebben een goede samenwerking met verschillende 1e en 2e lijns paardenklinieken in Nederland en Belgie voor vervolgonderzoek/behandeling. Voeren wij het thermografisch onderzoek uit op een paardenkliniek dan wordt dit bewegingsonderzoek omgezet in een klinisch- en/of kreupelheidsonderzoek, uitgevoerd door de dierenarts. De dierenarts bespreekt dan direct het plan van aanpak met u. Alle kosten gemaakt door handelingen en/of behandelingen door de dierenarts zijn uiteraard niet inbegrepen en moet u aan de desbetreffende dierenarts betalen. Indien gewenst kunt u verder onderzoek of een behandeling laten uitvoeren en vooraf deze kosten op de dag zelf met deze dierenarts bespreken. U bent nimmer verplicht tot verder onderzoek en/of behandeling.

De thermografist houdt zich enkel bezig met thermografisch onderzoek en behandeld uw paard niet!

U ontvangt direct een automatisch bericht na verzenden met belangrijke informatie.  Niet ontvangen? Controleer uw spammap of neem contact met ons op.

Wordt het formulier niet verzonden? Controleer dan of de verplichte velden ingevuld zijn! Dit zijn de invulvelden met een sterretje*

Waarom een thermografisch onderzoek?

Alles wat een verschil in warmte-uitstraling produceert is meetbaar! Van zenuwbeknelling tot ontstekingsreactie aan toe.

Minimale weefselschade veroorzaakt een verhoogde of verlaagde doorbloeding welke meetbaar is met onze uiterst gevoelige infraroodcamera.

Belangrijk:  Dit thermografisch onderzoek moet in een ruimte met een vlakke droge vloer uitgevoerd  worden, zonder directe inval van zonnestralen door het dak!  En er is een ruimte nodig waar het paard gelongeerd kan worden!